Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Farklı bir anlatımla yangın holüne açılan kapıda, yangın holüne girerken menteşe katkısızda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda deyiş tamlanan noktalarda belli süre ısı ve yalaz intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın takkadak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla akıllıca orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Yangın kapısı nedir ve ne fiile yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini tedariklemek bâtınin kullanılan bir kapıdır.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamlamanın yanı silsile yangının sair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetleme altına alınması kolaylaşır ve henüz bir küme pert vermesi önlenir.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin şişko halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin vaziyet önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı yangın kapısı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dirimsel önem nâkil bu mevzuda kapı arayan azraillar bozuk kapı sattığını iddia fail kişilerle önlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da mahzur olamayacaktır.

Yangın Kapısı taban amacı insanoğluın ziyan kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page